Tanügyi nyomtatványok elektronikus rendelési felülete
belépésregisztrációhogyan tudok rendelni?általános szerződési feltételekhírekletöltésekkapcsolatPÁTRIA irodaszer webáruház

Regisztráció

Figyelem: Csak azon nevelési- és oktatási intézmények regisztrálhatnak rendszerünkbe, melyek OM azonosítóval rendelkeznek!

Első lépésben kérjük, töltse ki az adatlapot. A csillaggal megjelölt mezők kitöltése és az általános szerződési feltételek elfogadása, a regisztráció érvényességének érdekében mindenképpen szükséges.

Amennyiben az Ön intézménye több telephellyel rendelkezik és azonos személy az ügyintézője, akkor a Telephely kódok/szállítási címek nevű mező mellett található zöld pluszjel  segítségével további adatok felvitele lehetséges, telephely törlését a piros mínuszjel választásával teheti meg.

A küldés gomb megnyomása után a kitöltött regisztrációs lapot, melyet rendszerünk rögzített, azonnal kinyomtathatja, de ha nem áll módjában azonnal megtenni, akkor a regisztráció során megadott e-mail címre hamarosan elküldjük.

A regisztrációs lapot a kinyomtatást követően kérjük, az intézmény vezetője írja alá és az intézmény bélyegzőjével lássák el, majd a hitelesítés meggyorsítása érdekében juttassák el szkennelt formában tanugy.regisztracio@patria.hu e-mail címre. 


Amint megtörtént a hitelesítés, e-mailben egy értesítést küldünk Önnek "Engedélyezett ügyfél" , mely egyúttal azt is jelenti, hogy rendszerünk fogadni tudja a rendelésüket. 

Együttműködésüket köszönjük!

 


Megrendelő adatai
OM azonosító: *
Intézmény adatok: *
 További telephely/szállítási cím hozzáadása  Telephely/szállítási cím elvétele   
1. Megrendelő adatai
Megrendelő neve
Cím (irányítószám/város/utca,házszám)
    
 
Ügyintéző adatai
Ügyintéző neve: *
Telefon: *
Fax: *
Ügyintéző e-mail címe: *
Adja meg jelszavát! (min. 8 karakter)
Kis- és nagybetűket valamint számot is tartalmaznia kell! *
Ismételje meg a jelszót! *
Számlafizető adatai
Számlafizető neve: *
Cím
(irányítószám/város/utca,házszám): *
    
Bankszámlaszám: *
Adóigazolási szám: *
 
* Az adat megadása kötelező!
 
Az általános szerződési feltételeket elfogadom.
 

Pátria Nyomda Zrt.
1117 Budapest, Hunyadi János út 7.  Telefon: +36 (1) 463-0440  Fax: +36 (1) 463-0450  E-mail: info@patria.hu    © 2010 Minden jog fenntartva