Tanügyi nyomtatványok elektronikus rendelési felülete
belépésregisztrációhogyan tudok rendelni?általános szerződési feltételekhírekletöltésekkapcsolatPÁTRIA irodaszer webáruház

Hogyan tudok rendelni?



Tanügyi nyomtatvány igényüket  2022. november 10-ig   szíveskedjenek részünkre leadni, mert csak az adott határidőig elküldött rendelésekre tudunk teljesítési garanciát vállalni.  

Az ezt követően érkező rendeléseket csak utórendelésként tudjuk fogadni.

A regisztráció során megadott OM azonosító, e-mail cím, és jelszó használatával lehet belépni a megrendelési felületre.

A tanügyi nyomtatványok, a már jól ismert nyomtatványrendelő lapok szerint kerültek csoportosításra, így a rendeléshez szükséges kategória nevére kattintva jelennek meg a termékek.

A piros kerettel jelölt termékek szigorú számadású nyomtatványok, mely nyomtatványokra csak és kizárólag a megrendelés visszaigazolásakor kapott PDF megrendelőlap kinyomtatott, lepecsételt, aláírt példányának szkennelve történő elküldésével a tanugy.rendeles@patria.hu  e-mail címre lehet érvényes rendelést leadni!

A kategória kiválasztása után a rendelési felületen, a termék leírása melletti üres ablakba kell a megrendelni kívánt mennyiséget beírni, és a  "kosárba tesz" gombot  megnyomni, mert ez által rögzül a rendelés. Amennyiben törölni szeretne egy már kiválasztott terméket, az "eltávolítás a kosárból"  ikon segítségével teheti meg.

Ha egy kiválasztott termékhez megjegyzést szeretne fűzni, válassza a „ megjegyzés hozzáadása „ feliratot, ezután a termék alatt megjelenő ablakban tudja a megjegyzést beírni, majd  a   ábra segítségével rögzítheti!

A tanügyi nyomtatványaink szállítása gyártási idő szerint történik, de egyes termékek esetében a szállítási idő választható.

Ezeknél a nyomtatványoknál, a mennyiség beírása után látható ablakban, a gördítő segítségével  lehet a megfelelő hónapot kiválasztani.

A rendelés befejezéséhez, válassza az oldal alján található feliratot,  a képernyőn megjelenik a megrendelt termékek listája és a rendelési összeg, amely nem tartalmazza a szállítási költséget.

Itt még van lehetőség a rendelés módosítására, a változtatás után a megfelelő    vagy     gombot nyomja meg!

Ha más kategóriában is szeretne rendelni  illetve a már kiválasztott kategóriához szeretne visszajutni a   ikon segítségével tudja megtenni

A rendelés véglegesítése érdekében, kattintson   a   feliratra.

 

Pátria Nyomda Zrt.
1117 Budapest, Hunyadi János út 7.  Telefon: +36 (1) 463-0440  Fax: +36 (1) 463-0450  E-mail: info@patria.hu    © 2010 Minden jog fenntartva